Højkvalitetsrengøring

De bedste produkter på markedet

God service

Kontakt os på

Tlf: 20 97 50 82

BOOK EN TID NU HOS KATE’S RENGØRING​

Kontorrengøring skaber et bedre indeklima

​Få et bedre indeklima med jævnlig kontorrengøring. Et rent kontor betyder mindre sygdom hos de ansatte og dermed bedre effektivitet på arbejdspladsen. 

Derfor er det vigtigt, kontoret til enhver tid er rent, og her kan det være en stor fordel at lade en professionel samarbejdspartner stå for jeres kontorrengøring. Vi tilbyder rengøring af kontorer i Aalborg, Gistrup og Støvring, når det passer dig og din virksomhed.

Lad os stå for din kontorrengøring

Få kontorrengøring med en fast aftale. Vi tilbyder en fast aftale, hvor vi kommer ud og klarer kontorrengøringen, når du ønsker det. Hvad enten det skal være hovedrengøring eller blot nogle enkelte dele af kontoret, der skal klares, sørger vi for et flot resultat.

Vi har været i branchen i mange år, og derfor ved vi, hvad de forskellige opgaver kræver. Med vores ekspertise inden for kontorrengøring i Aalborg og omegn går du aldrig galt i byen. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kate’s Rengøring er din professionelle samarbejdspartner inden for alle typer kontorrengøring. Du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 97 50 82 eller sende os en mail til kate.holmquist@privat.dk for at høre mere om vores priser.

Du kan også kontakte os med vores kontaktformular. Du kan også booke en ny tid til kontorrengøringen herunder med det samme. Vi udfører også erhvervsrengøring og privat rengøring.

Vi arbejder I

Aalborg, Støvring, Gistrup, Skørping samt omegn.

ADDRESSE

Kate's Rengøring

Horsens Hedegårdsvej 14
​9520 Skørping


​Tlf: 20 97 50 82

E-mail: send en mail


​CVR: 21 77 52 31

RING MIG OP​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt