Højkvalitetsrengøring

De bedste produkter på markedet

God service

Kontakt os på

Tlf: 20 97 50 82

BOOK EN TID NU HOS KATE’S RENGØRING​

Erhvervsrengøring udført af kompetent rengøringsfirma

Kate’s Rengøring tilbyder erhvervsrengøring i topklasse. Når rengøring til erhverv skal håndteres, er det vigtigt, at et professionelt firma står for opgaven. På denne måde er du sikret et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi arbejder primært for firmaer i områderne nær Aalborg, Gistrup og Støvring, men har også kunder andetsteds fra.

Vi kan stå for en erhvervsrengøring, hvor kontoret bliver skinnende rent til gavn for både indeklima og medarbejdernes velvære. Når kontoret er rent, mindsker du risikoen for sygdom blandt de ansatte, eksempelvis støvallergi og hovedpine.

Udover erhvervsrengøring tilbyder vi blandt andet også:

Mulighed for rengøring til erhverv som fast aftale

Vi tilbyder en fast aftale, når det kommer til rengøring for erhverv. Det kan eksempelvis være tæpperensning, vinduespolering, gulvvask, støvsugning, vedligeholdelse af grønne områder og meget mere. Der er næsten ingen begrænsninger.

Tag en snak med os om, hvordan vi bedst kan hjælpe med erhvervsrengøring i din virksomhed. Hvad end behovet er rengøring en gang om ugen eller en gang om dagen, er vi det oplagte valg. Vi finder en fast aftale til en god pris, der passer dig.

Kontakt os for at høre mere om erhvervsrengøring

Vil du gerne høre mere om priser på erhvervsrengøring? Eller vil du gerne lave en fast ugentlig aftale til rengøring for erhverv? Kontakt os gerne for at høre mere om dine muligheder hos os.

Ring til os i dag på telefon 20 97 50 82 eller send en e-mail til kate.holmquist@privat.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vi arbejder I

Aalborg, Støvring, Gistrup, Skørping samt omegn.

ADDRESSE

Kate's Rengøring

Horsens Hedegårdsvej 14
​9520 Skørping


​Tlf: 20 97 50 82

E-mail: send en mail


​CVR: 21 77 52 31

RING MIG OP​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt