Højkvalitetsrengøring

De bedste produkter på markedet

God service

Kontakt os på

Tlf: 20 97 50 82

BOOK EN TID NU HOS KATE’S RENGØRING​

Privat rengøring med skræddersyet aftale​

​Når du lader Kate’s Rengøring stå for privat rengøring i dit hjem, kan du være sikker på et resultat, som du kan glæde dig over, og som du kan være stolt over at vise frem for dine gæster. 

Vi skræddersyr en aftale, som matcher dine ønsker og behov. Vi har mange kunder i området omkring Aalborg, især i Gistrup og Støvring.

Få et bedre indeklima med professionel rengøring

Vi klarer både dagsrengøringer og rengøringer, som kun ønskes foretaget en gang hver anden uge eller en gang om måneden. Du bestemmer selv intervallerne og niveauet af din privat rengøring. Vi udfører desuden også erhvervsrengøring og kontorrengøring.

Et rent hjem giver mange fordele. Bedre indeklima og velvære samt et bedre humør og et sundere helbred er nogle af de ting, du opnår. Derfor skal man aldrig undervurdere betydningen af god privat rengøring

Hvad koster privat rengøring?

Lad Kate’s Rengøring stå for den privat rengøring i dit hjem. Så har du mere tid til de ting, du hellere vil prioritere. 

​Kontakt os på telefon 20 97 50 82 eller mail kate.holmquist@privat.dk, så vi kan tage en snak om priser og din privat rengøring. Du kan også kontakte os med vores kontaktformular

Vi arbejder I

Aalborg, Støvring, Gistrup, Skørping samt omegn.

ADDRESSE

Kate's Rengøring

Horsens Hedegårdsvej 14
​9520 Skørping


​Tlf: 20 97 50 82

E-mail: send en mail


​CVR: 21 77 52 31

RING MIG OP​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt