Højkvalitetsrengøring

De bedste produkter på markedet

God service

Kontakt os på

Tlf: 20 97 50 82

BOOK EN TID NU HOS KATE’S RENGØRING​

Miljøvenlig rengøring tilbydes af professionelt firma​

Er du på udkig efter et kompetent firma, der tilbyder miljøvenlig rengøring? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kate’s Rengøring hjælper vi til med mange forskellige former for rengøring, hvor vi altid har fokus på et miljørigtigt valg. Vi befinder os ofte omkring Aalborg, Gistrup og Støvring, men vi tilbyder også miljøvenlig rengøring hos kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt rengøringsfirma med mange års erfaring inden for faget. Alle ansatte er veluddannede folk, som brænder for deres arbejde. Vores kompetencer er brede, så vi kan løse enhver opgave, store som små. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler rengøringshjælp.

Vi giver en god pris på miljøvenlig rengøring

Som rengøringsfirma har vi et stort ønske om at levere miljøvenlig rengøring. Derfor er vi bevidste i vores valg af de produkter, som vi anvender i vores arbejde.

Her går vi altid efter både at have miljø, arbejdsmiljø og indeklima i tankerne. Vi arbejder derfor altid med anerkendte og professionelle produkter i vores rengøringsarbejde.​

Vi tilbyder miljøvenlig rengøring hos både private, erhverv og institutioner. Her er vi altid grundige og effektive i vores arbejde, hvor vi sørger for at efterlade smukke resultater. Hos os giver vi desuden altid en god pris uanset opgavens omfang.

Kontakt os for et godt tilbud

Kunne du tænke dig et godt tilbud på miljøvenlig rengøring fra os, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi imødekommer altid nye kunder, hvor deres ønsker og behov sættes i centrum.

Vi kan kontaktes på telefon 20 97 50 82 eller på mail kate.holmquist@privat.dk, hvor vi vender tilbage snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi arbejder I

Aalborg, Støvring, Gistrup, Skørping samt omegn.

ADDRESSE

Kate's Rengøring

Horsens Hedegårdsvej 14
​9520 Skørping


​Tlf: 20 97 50 82

E-mail: send en mail


​CVR: 21 77 52 31

RING MIG OP​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt