Højkvalitetsrengøring

De bedste produkter på markedet

God service

Kontakt os på

Tlf: 20 97 50 82

BOOK EN TID NU HOS KATE’S RENGØRING​

Håndværkerrengøring udført af kompetente fagfolk​

Hos Kate’s Rengøring tilbyder vi håndværkerrengøring hos både private og erhvervskunder samt ved offentlige institutioner. Vores team består af kompetente fagfolk, der er grundige i deres arbejde. Vi holder til nær Aalborg, Gistrup og Støvring, men kommer også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Som rengøringsfirma har vi stor erfaring. Derfor er vi kompetente til at løse mange forskellige former for opgaver inden for håndværkerrengøring. Uanset om der er tale om en større eller mindre rengøring, så står vi parat til at hjælpe. Af vores rengøringsteam kan du forvente flotte resultater efter dine ønsker og behov.

Vi har de rette remedier til at tilbyde håndværkerrengøring

Det er ingen hemmelighed, at rengøring efter håndværkere kan være en stor opgave. Derfor kræver det de rette remedier og den rette erfaring at komme skidtet og støvet helt til livs, hvilket netop er, hvad vi kan tilbyde.

Vi kommer lige så ofte, som du ønsker det, hvad enten der er tale om én enkelt gang eller flere gange i løbet af byggeprocessen.​

For os er det vigtigt, at give vores kunder en god og tilfredsstillende oplevelse hele vejen rundt. Derfor sørger vi altid for at skabe en god dialog, hvor kundens ønsker og behov sættes i centrum. Vi tilbyder desuden altid en god pris på håndværkerrengøring, hvor vi ikke går på kompromis med den høje kvalitet.

Kontakt os for nærmere aftale om rengøring

Skal vi lave en aftale om håndværkerrengøring hos dig, så kontakt os allerede i dag for at høre nærmere. Vi står altid klar til at hjælpe til, hvor der er behov for det.

Kontakt os på telefon 20 97 50 82 eller skriv til e-mail kate.holmquist@privat.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt, og laver en aftale efter dine ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi arbejder I

Aalborg, Støvring, Gistrup, Skørping samt omegn.

ADDRESSE

Kate's Rengøring

Horsens Hedegårdsvej 14
​9520 Skørping


​Tlf: 20 97 50 82

E-mail: send en mail


​CVR: 21 77 52 31

RING MIG OP​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt