Højkvalitetsrengøring

De bedste produkter på markedet

God service

Kontakt os på

Tlf: 20 97 50 82

BOOK EN TID NU HOS KATE’S RENGØRING​

Erhvervsrengøring med resultat i topklasse

​Når en erhvervsrengøring skal håndteres, er det vigtigt, at et professionelt rengøringsfirma står for opgaven, så du sikrer dig et resultat i topklasse. En veludført erhvervsrengøring er netop hvad Kate’s Rengøring kan tilbyde. Med base ved Skørping har vi mange kunder i Aalborg, Gistrup og Støvring.

Vi kan sørge for en erhvervsrengøring, hvor kontoret bliver skinnende rent til gavn for både indeklima og medarbejdernes velvære. Når kontoret er rent, mindsker du risikoen for sygdom blandt de ansatte, eksempelvis støvallergi og hovedpine.

Fast aftale inden for erhvervsrengøring

Vi tilbyder en fast aftale, som kan omfatte alt fra tæpperensning og vinduespolering til vedligeholdelse af grønne arealer, gulvvask og støvsugning. Der er næsten ingen begrænsninger.

Tag en snak med os om, hvordan vi bedst kan hjælpe med erhvervsrengøring for din virksomhed. Hvad enten behovet er rengøring en gang om ugen eller en gang om dagen, er vi det oplagte valg.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt dit lokale rengøringsfirma, med stor ekspertise i erhvervsrengøring, allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig på telefon 20 97 50 82, på mail kate.holmquist@privat.dk eller via vores kontaktformular, hvor du kan få et tilbud og høre mere om vores priser. 

Vi udfører også privatrengøring og kontorrengøring med et smil.​

Vi arbejder I

Aalborg, Støvring, Gistrup, Skørping samt omegn.

ADDRESSE

Kate's Rengøring

Horsens Hedegårdsvej 14
​9520 Skørping


​Tlf: 20 97 50 82

E-mail: send en mail


​CVR: 21 77 52 31

RING MIG OP​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt