Højkvalitetsrengøring

De bedste produkter på markedet

God service

Kontakt os på

Tlf: 20 97 50 82

BOOK EN TID NU HOS KATE’S RENGØRING​

Butiksrengøring hjælper vi også gerne med​

Er du indehaver af en butik? Så kontakt os for at få hjælp til butiksrengøring. Lige her på siden finder du Kate’s Rengøring, der tilbyder forskellige former for rengøringshjælp hos private, erhverv og institutioner. Vi holder til i og omkring Aalborg, Gistrup og Støvring, men vi kører også gerne uden for disse områder.

Alle ansatte i rengøringsfirmaet er veluddannede og har stor erfaring i branchen. Derfor kan du af os altid forvente et veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Du kan altså trygt vælge os til at komme og foretage butiksrengøring hos dig. Vi kommer, lige når du ønsker det, og tilbyder hjælp til både store og små former for rengøring.

Flere fordele ved at benytte sig af butiksrengøring

En flot opryddet og ren butik vil stensikkert være med til at præge dine kunders førstehåndsindtryk af forretningen.​ Ser du rengøringen som en sur pligt, så står vi klar til at gøre arbejdet for dig lige efter dine behov.

Vi tilbyder professionel butiksrengøring, så din forretning altid stråler, uanset hvornår der kommer kunder. Hos os finder du altid gode tilbud og attraktive priser, uanset om du laver en fast aftale eller blot er interesseret i butiksrengøring en enkelt gang.

Ring for at høre mere om rengøring af butik

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for butiksrengøring, så kan du kontakte os med det samme. Vi tilbyder professionel butiksrengøring af høj kvalitet lige efter dine behov.

Vil du give dine kunder et godt førstehåndsindtryk, så kontakt os for at lave en aftale. Ring på telefon 20 97 50 82, eller skriv en mail til kate.holmquist@privat.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Vi arbejder I

Aalborg, Støvring, Gistrup, Skørping samt omegn.

ADDRESSE

Kate's Rengøring

Horsens Hedegårdsvej 14
​9520 Skørping


​Tlf: 20 97 50 82

E-mail: send en mail


​CVR: 21 77 52 31

RING MIG OP​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt